Training en Opleiding

Zijn wie je bent, worden wie je wilt zijn
Samen sterk

Mental Management werkt al jaren volledig samen met de wereldwijd werkende organisatie Creative Consciousness.

 

Creative Consciousness is een pionier en leider op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling sinds begin jaren ’90.

Creative Consciousness trainingen, zowel als de Consciousness Coaching methodologie, zijn dan ook een resultaat van meer dan 25 jaar aan onderzoek en ontwikkeling op het vlak van psychologie, ontologie, fenomenologie, neurowetenschap, coaching en communicatie.

 

Creative Consciousness International werd samen met de Consciousness Coaching Academie opgericht door Marc Steinberg, die al meer dan 20 jaar de filosofie uitdraagt dat elke externe verandering binnenin ontstaat.

 

Intussen kunnen reeds meer dan 5000 afgestudeerden getuigen dat Creative Consciousness een belangrijke rol heeft vervuld in hun leven, door o.a. komaf te maken met een aantal beperkende gedachten en geconditioneerde gedragingen en door een leven te gaan leiden dat meer gepassioneerd en authentiek is.

 

Onze trainingen richten zich tot mensen uit alle lagen van de bevolking en worden geleid door internationale teams van professionele coaches en trainers.

 

Creative Consciousness biedteen unieke mix aan programma’s om het potentieel van individuen zowel als organisaties naar boven te halen en te ondersteunen. Naast persoonlijke en professionele ontwikkeling biedt Creative Consciousness onderdak aan een internationaal erkende professionele coach opleiding, een professionele trainer opleiding en een aantal holistische retreats.

 

Kijk voor meer informatie onze video hier: